Over mij

Hoi, ik ben Barbara en woon in Den Haag. Ik heb gemerkt dat Den Haag veel prachtige plekjes heeft die mensen nog niet kennen. Daarom vind ik het leuk om dat allemaal aan jullie te laten zien.

Heb je bijvoorbeeld wel eens omhoog gekeken in de Witte de With straat?  Een indrukwekkend beeld hangt daar aan de gevel.

Of wat dacht je van deze teksten?

Naast het wandelen ben ik componist. Al wandelend denk ik vaak aan muziek: welke muziek zou bij deze wandeling passen? Welke geluiden? Kijk ik anders naar de dingen als ik naar muziek luister? Wordt mijn richting bepaald door de muziek?

In de toekomst zullen er ook muzikale wandelingen te horen en te zien zijn.

Lijkt het je leuk om mijn blogs te volgen?

Klik dan op de zwarte knop en abonneer je gratis op mijn wandelblog.

2 reacties op “Over mij”

 1. Leuke wandeling, wel het dubbele aantal km’s.
  2 Stukjes in de route zijn niet zo duidelijk.
  Het stukje over het mooie pandje aan de Oude Haagweg. Het leek of het tussen de flats aan de overkant moest staan. Dus flink gezocht, maar het stond aan de kant vd route.
  Het 2e punt van onduidelijkheid was na het stukje land na de speeltuin. Zou iets duidelijker moeten zijn.
  Het stukje land is nu overigens een prachtige educatieve bloementuin met bankjes waar je leuk doorheen.kunt lopen. Moet ik nog doen.
  Verder bleek er een verrassend leuk verborgen terras te zijn bij de kerk met het water. Heerlijk in de zon, leuke bediening met heerlijke biologische kaart.
  Succes met wandelen.

  1. Hoi Monique, sorry dat ik zo laat reageer. Ik had voor een paar weken een zomerstop ingelast.
   Is de wandeling echt twee keer zo lang? O jee. Ik heb een kilometer teller mee laten lopen. Maar misschien is er toch iets fout gegaan. Ik zal ‘m nog eens lopen en checken.
   Verder bedankt voor je tip van het huis. Dat zal ik duidelijker beschrijven.
   Wat dat café betreft bij de kerk, ‘Loft’,daar heb je helemaal gelijk in, dat is nieuw. Dat moet ik nog veranderen. Ik wil er binnenkort sowieso een aparte blog aan wijden.
   De educatieve tuin is mooi hè?! Zou ik echt een keer doorheen lopen. Vooral in de zomer is die prachtig.Ik heb ‘m overigens wel genoemd hoor, maar schijnbaar heb ik dat ook niet duidelijk genoeg gedaan. Kortom, nog wat verbeter puntjes. Ik ga er meer aan de slag.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.