Beste wensen voor 2019

Beste lezers,

Ik wil jullie allemaal enorm bedanken voor het lezen (en meeleven) van mijn blogs dit jaar. Bloggen, wandelen, mensen en bijzondere plekken ontmoeten zou lang niet zo leuk zijn als ik het niet met jullie zou kunnen delen.

Ook de reacties, tips en aanvullingen vond ik fijn om te krijgen.

Ik ben dit jaar in februari met het bloggen begonnen. Ik hoopte zo een beter beeld van Den Haag te krijgen. Een stad waar ik niet meteen een liefdesrelatie mee had opgebouwd. Een voor mij toch wat afstandelijke politieke stad met zijn brede lanen, hoge huizen, keurige mensen, gesloten hofjes en de zee. Een stad waar ik in eerste instantie niet wou blijven wonen. Een stad die ik niet warm en gezellig vond. 

Ik heb nu de andere kant van de stad leren kennen. De stad achter de gesloten muren met de mooie parken, hippe lunchrooms, gezellige markten, gevarieerde wijken, het zomerse strandleven en zo kan ik nog wel even doorgaan. Hoe meer ik door Den Haag wandel, hoe leuker ik het begin te vinden. Deze stad waar ik nooit van gehouden heb begint langzaam voor mij te leven.

Er staan komend jaar spannende dingen te gebeuren. Zo ben ik bezig om van al het materiaal wat ik dit jaar verzameld heb een film en composities te maken. Maar daarover later meer.

Voor nu ga ik er even tussenuit en ben vijf januari weer bij jullie terug.

Ik wens iedereen alvast een heel fijn, goed, gezond en bruisend 2019!

En natuurlijk hoop ik dat jullie mij dan weer op mijn wandelingen willen vergezellen.

Barbara

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Discover more from Wandel door de straten van Den Haag

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading