Fietsen, mag dat?

Tja. Bijna elke dag start ik een wandeling vanuit huis. Ik kan het eerste stuk naar alle windrichtingen nu wel dromen. En ik merk dat ik er tegenop ga zien weer dat stuk te overbruggen voor ik bij andere gedeelten van de stad aankom.

Dus heb ik een beslissing genomen. Ik ga fietsen. Naar de plekken waar ik mijn wandeling ga beginnen.

Mag dat?

Ik als puritein, vind eigenlijk van niet. Want het is juist de uitdaging de hele stad vanuit huis te bewandelen.  Maar ja…

 

2 reacties op “Fietsen, mag dat?”

 1. Fietsen verhoogt je actieradius. Als je steeds hetzelfde stuk moet lopen om een andere wandeling te doen schiet dat dat ook niet op en minder leuk. Heel interessant je wandelingen. En is ook besmettelijk. Vorige week moest ik mijn fiets naar de Beeklaan brengen voor reparatie. Terug naar huis ben ik gaan lopen i.p.v. het OV en heb onderweg foto’s gemaakt van o.a. geveltjes. Dan pas merk je wat voor leuks er in Den Haag te zien is.

  1. Wat ontzettend leuk Peter dat je ook bent gaan wandelen! Leuk hè, dat wandelen.
   En je hebt helemaal gelijk, er zijn prachtige gevels in Den Haag.
   Wat ook interessant is om eens te bekijken zijn de straatnamen.
   En dan met name de uitleg van de namen.
   Dan kom je veel te weten over van alles.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Discover more from Wandel door de straten van Den Haag

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading