Mijn ochtend wandeling

Zandvlakte

Elke ochtend begin ik steeds met hetzelfde rondje. Ik loop van mijn huis naar de Bosjes van Poot, maak daar een lus en loop weer terug. Dit is om warm te draaien  en om alvast een beetje in de natuur te zijn geweest. Ongelovelijk hoe mooi het daar is en dat voor deze stad! Je moet wel tegen honden kunnen want er zijn veel mensen die daar hun hond uitlaten.

Deze wandeling ‘Wandeling 1 Bosjes van Poot‘ ga ik binnenkort posten. Ik zal daar ook nog een kaartje aan toevoegen te zijner tijd maar  ik moet nog even uitzoeken hoe dat werkt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Discover more from Wandel door de straten van Den Haag

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading