Hondendrollen in de straten van Den Haag

Net gelegde geelachtig hondendrol

Ik ben al een paar weken foto’s aan het maken van hondendrollen. Dit begon met een blog over hondenpoep. Ik ontdekte dat als ik ’s ochtends de duinen in liep en de frisse zeelucht wilde opsnuiven, deze vaak vermengd was met een weeïg zoete hondenpoep geur. Omdat ik dit niet zo een aangenaam verschijnsel vond besloot ik  de hondendrollen die ik tegenkwam voortaan vast te gaan leggen. Maar het waren er zoveel dat ik een selectie heb gemaakt.

Ook leuk, de affiches die ik tegenkwam van buurtbewoners over ergernissen van hondenpoep. Ik heb ze op Instagram gezet omdat daar veel meer ruimte voor foto’s is. Dus als je ze wilt zien moet je je even inschrijven op Instagram zodat je ze als kan bekijken.

Veel kijkplezier!

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.