Hondendrollen in de straten van Den Haag

Verse geelachtig slierten

 

Ik ben al een paar weken foto’s aan het maken van hondendrollen. Dit begon met een blog over hondenpoep. Ik ontdekte dat als ik ’s ochtends in de duinen liep en de frisse zeelucht wilde opsnuiven, deze vermengd was met onaangename poepgeuren.Daarom leek het mij een goed idee de hondendrollen die ik zou tegenkomen vast te leggen. Om de zinnen wat te verleggen. 

Maar dat het er zo veel zouden zijn…

Ook leuk, de affiches die ik tegen ben gekomen van buurtbewoners.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Discover more from Wandel door de straten van Den Haag

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading